fbpx

Byggesagkyndig Viborg

Hos Klar Boligrådgivning hjælper vi boligejere i Viborg samt hele Midtjylland med professionel og uvildig bygge-, bolig- og køberrådgivning. Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at tage fat i din lokale byggesagkyndige i Viborg og hør hvordan vi kan hjælpe dig.
KONTAKT

Som byggesagkyndig i Viborg kan vi bl.a. hjælpe dig der:

Står overfor et huskøb og gerne vil have uvildige øjne på boligen og tilstandsrapporten gennem en køberrådgivning, og vil undgå overraskelser efter boligkøb
Har problemer med fugt og skimmelsvamp i boligen, og ønsker hjælp til udbedringer og anbefalinger til renoveringer
Skal renovere din bolig, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an og hvor du skal starte
Er bygherre og skal i gang med at bygge nyt hus og overvejer en erfaren byggesagkyndig til hjælp med byggerådgivning
Ønsker overblik over fejl og mangler i et kommende hus, uden uventede omkostninger gennem byggeteknisk køberrådgivning
Skal have en gennemgang af din nuværende bolig med overblik over fejl og mangler
Du bor fx i Viborg eller omegn og mangler akut køberrådgivning i morgen
Skal sælge og ønsker at optimere huset ift. energimærke og tilstandsrapport

Det kan du forvente af en byggesagkyndig fra 
Klar Boligrådgivning i Viborg:

Skimmelsvampevækst på fugtige vægge
- Uvildig rådgivning med en bred vifte af byggesagkyndige ydelser i forbindelse med byggeri

- Lokal placering i Viborg med opgaver spredt over hele Midtjylland

- Ved køberrådgivning har vi indgående kendskab til ejerskifteforsikring, dennes rolle i forbindelse med salg, tilstandsrapporten samt dine rettigheder som køber

- Grundig og fokuseret rådgivning ved den enkelte opgave

- Ekspertrådgivning vedr. anbefalinger til afhjælpning af skimmelsvamp

- Erfaren byggerådgiver når du skal bygge nyt
Hvad er en 
byggesagkyndig?
En byggesagkyndig er en person, der rådgiver omkring byggeri. Vedkommende er typisk uddannet bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt og har derudover flere års erhvervserfaring inden for ejendomsbyggeri eller ejendomsrenovering. 

Det kan også være at den byggesagkyndige har været byggerådgiver eller energikonsulent. Når vi taler byggesagkyndig der udarbejder tilstandsrapporter i forbindelse med hussalg og salg af boliger generelt, skal vedkommende være beskikket byggesagkyndig og have mindst 5 års erhvervserfaring. 

Skal du sælge din bolig, kan det være, at du har fået udarbejdet et energimærke og har ønske om at gennemgå boligen mhp. energioptimering. Her vil den byggesagkyndige typisk kunne hjælpe til at sikre korrekt energirenovering. Energikonsulenter kan dermed også være byggesagkyndige.Byggesagkyndig på byggepladsTilsyn af tagrender
Byggeri under tilsyn af byggesagkyndig
I en syn og skøns-situation vil der også typisk bliver indkaldt en byggesagkyndig til opklaringsarbejdet hvis der fx er tale om en tvist ifm. byggeri, eller skimmelsvamp opstået i forbindelse med en skade eller fejl ved en bygningskonstruktion - så vil en uvildig byggesagkyndig være med til at finde frem til årsagen og sikre, at byggesagen går som den skal.

Masser af erfaring fra Bygge- og Anlægsbranchen

Med hjælp fra en uvildig byggesagkyndig fra Klar Boligrådgivning, får du 10 års dybdegående erfaring fra bygge- og anlægsbranchen samt bred ekspertise inden for nybyg, renoveringsarbejder, byggerådgivning samt fugt og skimmelsvampeskader. Vi holder til i Viborg - centralt beliggende i Midtjylland. Dvs. vi er placeret i byen Viborg i midten af Regionen og har ikke langt til Silkeborg, Randers, Herning, Ikast eller Hobro. Vi kører derfor gerne ud til dig og dit boligprojekt.
Bygningskonstruktioner i vintertid

Byggesagkyndig i forbindelse
med huskøb

En byggesagkyndig kan være rådgiver i forbindelse med hussalg og -køb, 
når en potentiel køber -som supplement til en tilstandsrapport, el-rapport og energimærke, 
ønsker at få et hus gennemgået for fejl og mangler. 
En byggeteknisk køberrådgivning kan være en god idé, 
hvis du har brug for overblik over fejl og mangler -ikke mindst økonomisk, 
inden du køber en bolig. Den byggesagkyndige kan hjælpe med at opliste eventuelle skader, påpege hvilken type håndværker der evt. kan være behjælpelig med udbedring samt forklare, hvordan man som køber står ift. ejerskifteforsikring.

Den byggesagkyndige hjælper med alle processer

Ofte er det en god ide at få den byggesagkyndige med på råd, da det giver et overblik over, hvad man skal sætte penge af til ved renoveringer her og nu samt i fremtiden. Det kan samtidig være en hjælp når den potentielle køber skal prissætte og byde på huset. 

Det, at der ikke opstår uforudsete overraskelser i form af økonomiske merudgifter når køber har overtaget huset, giver en ro i maven til det videre forløb som husejer. Det kan også være en god ide at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan på huset så du som husejer har klarhed over dine kommende udgifter.
Hjælper med råd til renovering
Prissætning og hjælp til bud
Finder de uforudsete overraskelser
Udarbejder vedligeholdelses
plan
Klarhed over kommende udgifter

Klar Boligrådgivning yder hjælp ved 
køb af bolig

LÆS MERE OM KØBERRÅDGIVNING
Byggesagkyndig fugtmålinger

Byggesagkyndig ved tilsyn af nybyg

En byggesagkyndig kan være med på råd når der skal bygges nyt. Der er rigtig mange ting at tage stilling til i processen, og ofte får man et byggefirma eller en entreprenør til at varetage opgaven for en. Det er nemt at overlade opgaven til en byggerådgiver eller entreprenør som står for projektet, og som er vant til at opføre ejendomme.
Tilsyn på nybyg
Desværre opleves det ofte, at der ved opførelsen af byggerier handles til laveste pris, hvilket påvirker fagligheden undervejs. Sker der fejl og mangler under byggeprocessen kan en bolig med selv det bedste udseende gemme på negative overraskelser efter overtagelsen. Trods garantier kan det blive en uheldig situation for bygherre, idet udskiftninger af byggematerialer samt udbedringer af skader er svære at skjule efterfølgende. 

En tilsynspakke fra Klar Boligrådgivning yder tilsyn undervejs i hele byggeperioden. Her dokumenteres byggeriets tilblivelse i rapportform og de udførte arbejder kontrolleres i forhold til bygningsreglement og anvisninger over de givne forhold. 
TILSYN VED NYBYG

Byggesagkyndig ved renoveringsopgaver

Skal du selv renovere eller får du en håndværker til det? Det kan være svært at vide hvad ens rettigheder er, i forhold til at få besøg af en håndværker. Hvad er tolerancerne for, hvornår et stykke arbejde er udført godt nok og hvem bestemmer dette?
Kan man som kunde tillade sig at klage, hvis man ikke synes, at det udførte arbejde lever op til de forventninger man havde, inden opgaven blev udført? 

For at undgå tvister eller sager der går i hårdknude kan det være en god ide at søge hjælp hos en bygningsekspert inden for området. Her vil en byggesagkyndig kunne hjælpe med at præcisere de regler og anvisninger der bør følges samt kontrollere det udførte arbejde i forhold til tolerancerne for det 
pågældende håndværk.
 
Kontakt gerne Klar Boligrådgivning og forhør dig om dine rettigheder og få klarhed over hvad der er op og ned i dit boligprojekt.
KONTAKT
Træfugtmåling af vinduestræ

Byggesagkyndig ved fugt og skimmelproblematikker

Det er for mange ikke uvant at opleve sorte vækster på tætningslisten i gamle vinduer der trænger til udskiftning eller sorte pletter mellem klinkerne på badeværelset, hvis der ikke konsekvent bliver tørret efter bad. Værre er det, hvis der opleves plamager af sorte, grønne, røde og gule pletter på væggen bag sofaen eller på de fugtige kældervægge.
Kondens i vinduer
For andre er det ikke pletterne der reageres på, men indeklimaet som påvirker et familiemedlem der oplever allergisymptomer ved længerevarende ophold. 

De sorte, mangefarvede pletter eller indeklimaproblematikker skyldes skimmel, som optræder enten som vækst på materialer og bygningsdele eller som sporer i indeluften. Hvad enten det er det ene eller det andet, kan det være nødvendigt at få råd og vejledning -fx af en byggesagkyndig som kender til, hvad skimmelproblemerne skyldes. Er der skimmel, er der også fugt, hvilket kan påvises vha. målinger. 

Klar Boligrådgivning kan hjælpe med at undersøge for fugt og skimmel, samt rådgive i forhold til sanering og udbedring af skimmel og fugtpåvirkede bygningsdele.
HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG

Uvildig byggesagkyndig

100% UVILDIGE

Klar Boligrådgivning er 100 % uvildige. 

Dvs. vi er uafhængige og arbejder alene ud fra de bygningsreglementer med tilhørende anvisninger og standarder der specificerer dansk byggelov.

FØLGER LOVEN

Derfor er det i vores interesse, at byggeriet følger byggeloven og det er vores udgangspunkt når vi fører tilsyn, kontrollerer arbejder og undersøger for at årsagsbestemme og udrede problemstillinger omkring bygningsskader og uoverensstemmelser.
Vi er en mindre familieejet virksomhed som har flere års erfaring inden for byggebranchen. Vi rådgiver efter en vision om, at den enkelte boligejer skal være byggeteknisk godt klædt på til sit boligprojekt – og det hjælper vi gerne til med.
Kontakt mig nu
+45 2264 2496rb@klarboligraadgivning.dk
checksearch-plushomewrenchbugcubesdatabasehourglass-2enviraapartmentpencil
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram